Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólunk mondták

"Először is nagyon hálás vagyok nektek, hogy alkalmat adtatok ennek a lehetőségnek, és megtapasztalhattam, kipróbálhattam magam nálatok! Ez a két nap fantasztikus volt! Kíváncsian és nagy örömmel vártam mindkét napot! A második nap végén nehezen tudtam haza indulni, szívesen maradtam volna még! Élvezetes volt minden feladat, a szünetekben a beszélgetések, sok nevetés. Egy belső utazás volt számomra, melyben teljesen ki tudtam kapcsolni, nem létezett számomra az idő és tér, csak magammal és a gondolataimmal voltam, sőt egy idő után csak voltam és alkottam a csendemben. Le tudtam lassulni, mintha egy belső úton járnék önmagamhoz egy varázslatos meditációban. Sok szeretettel ajánlom mindenkinek ebben a rohanó világban. Nehéz szavakban kifejezni.... Éld át az alkotás örömét, hogy közben le tudj csendesedni, kikapcsolni, megérezni... Csak biztatni tudok mindenkit!

Próbáld ki, képes vagy rá! S meglátod.. másképp látod majd a világot!"  (Egyensúly Műhely, Viki)

 

"Köszönöm szépen ezt a csodás hétvégét e két fantasztikus "tanárnőnek", akik teljes összhangban elrepítettek egy másik világba. Kreativitásukkal, ötleteikkel egy feledhetetlen hétvégével ajándékoztak meg. Kellemes hangulatot teremtve és szuperebbnél szuperebb feladatokon keresztül adták át tudásukat, amivel gazdagodott lelkünk és látásmódunk. Pozitív élményekkel, örömteli hangulattal zártuk ezt a két napot. Imádtam. heart"      (Egyensúly Műhely, Ági)

 

 

"Köszönöm szépen ezt a két napot, nagyon tetszett, azt vettem észre magamon, hogy sokkal nyugodtabb vagyok és jobban megy a tanulás is, pedig mindig ideges vagyok a vizsgák előtt!" (Egyensúly Műhely, Szilvi)

 

"Nagyon izgalmas és élvezetes, mégis nyugalomban jutsz el "Mag"adhoz. (Egyensúly Műhely, Mariann)

 

„Amikor a harmadik nap végén hazavittem a rajzaimat, a férjem könnybe lábadt szemmel nézegette. Aztán az egyiket kiválasztotta azzal, hogy ő ezt beviszi az irodájába és kiteszi a falra, mert annyira tetszik neki. Nagyon jól esett az elismerés. Az egész család megdöbbenve nézte csak, amiket rajzoltam. Ennél nagyobb öröm és elismerés nem is kell számomra. (Alkotó Műhely, T. Barbara)”

 

"Felfoghatatlan, hogy mekkora csoda történik az emberrel a 3 nap alatt. A tanfolyam alatt végig azt éreztem, hogy ez az, megérkeztem, jó helyen vagyok. Nagyon nagy önbizalmat adott, mely kihat az élet összes területére. Azóta is rajzolok, egy olyan eszközt kaptam a kezembe, ami kikapcsol, kifejező, szemet gyönyörködtető időtöltés.” (Alkotó Műhely, Ildikó)