Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EREDET Egyensúly Műhely

egyensuly.jpgÉletünk minőségét leginkább az határozza meg, mennyire vagyunk egyensúlyban és milyen módon és mértékben tudjuk használni a saját belső erőnket. A mai rohanó világban nagyon nagyra értékelt az elme, a logikus működés. Ez érthető is, hisz egyre bonyolultabb, egyre magasabb szintű technika vesz minket körül, és ehhez elengedhetetlen a logika, a logikus működés. Mindez nagyon megkönnyíti és fel is gyorsítja életünket, rengeteg mindent tesz nagyon egyszerűvé.

De ahogy igyekszünk a tempót felvenni, tartani, épp arra nem marad időnk, ami ebben a folyamatban a legfontosabb: Önmagunkra.

Arra a részünkre, melynek nem a számok és a technika, nem a gyorsaság és a logika a fontos, hanem az érzések, az inspiráció, a harmónia, a formák és terek, az időnélküliség, a szabadság. Enélkül a részünk nélkül nincs egyensúly. Igazából nincs semmi. A valódi élet ugyanis ennek a két oldalnak a finom egyensúlyából születik meg. Ez tesz boldoggá és valóban szabaddá.

Ezért fontos megismerni a nem logikus oldalunkat is, és megteremteni, illetve visszaállítani a két oldal egyensúlyát. Enélkül az egyensúly nélkül az életünk olyanná válik, mint a gépeink, melyek körül vesznek. Lehet, hogy tökéletesnek fog látszani, de a lélek és a boldogság kihal belőle.

A két napos Egyensúly műhely ennek az egyensúlynak a megtalálására, visszaállítására teremti meg a teret és az időt. Lehetőséget ad számodra, hogy találkozz a valódi, erős és kreatív Önmagaddal, megéld a nyugalmat, harmóniát, az inspiráció energiáját. Megtapasztalhatod, milyen az, amikor elmélyülten alkotsz, és az alkotás során azt is megélheted, miért azt teszed és választod, amit.

 

Kapcsolat és jelentkezés:

https://eredetbelsomuhely.eoldal.hu/cikkek/jelentkezes-es-arak.html

 

Mit nyerhetsz azzal, ha eljössz?

  • A műhelymunka két napja során olyan kreatív tudással gazdagodsz, melyet a továbbiakban is remekül fogsz tudni használni, ha valamit alkotnod kell.
  • Megismerkedhetsz a stresszoldás szokatlan, vagy számodra eddig ismeretlen lehetőségeivel.
  • Egészen új összefüggésekre fogsz rálátni a környezeted és Önmagad működése vonatkozásában.
  • Megtapasztalhatod azt is, milyen az, amikor inspiráló, harmonikus energiában teremtesz.
  • Megtapasztalhatod azt is, hogy a világ sokkal több, mint amit eddig gondoltál róla.
  • Kialakul egy új egyensúly benned, mellyel a továbbiakban sokkal hatékonyabban tudod végezni a mindennapi tevékenységedet, munkádat.
  • Kikapcsolhatsz a napi pörgésből, és nyugodt, stresszmentes, harmonikus, varázslatos két napot élhetsz át.

Életed pozitív módon megváltozhat azáltal, hogy kiegyensúlyozott leszel, magabiztosabbá, erősebbé válsz, emberi kapcsolataid elmélyülnek. Megérted, hogy sokkal több vagy, mint amit eddig gondoltál magadról. Nagyobb összefüggésekben fogod látni mindazt, ami körülötted veled történik, ezáltal sokkal hatékonyabban és gyorsabban fogsz tudni megoldásokat találni a problémákra, feladatokra.

 

Kapcsolat és jelentkezés:

https://eredetbelsomuhely.eoldal.hu/cikkek/jelentkezes-es-arak.html

 

A műhelymunka mindkét napon 9.30-kor kezdődik és várhatóan 17.30-ig tart.

A feladatokhoz a szükséges eszközöket biztosítjuk, neked más dolgod nincs, mint nyitott szívvel érkezni és figyelemmel, odaadással részt venni ezen a fantasztikus utazáson.

A jelentkezés alsó korhatára: 16 év.

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: Szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük. " (Andrew Matthews)